Vägg i vägg med Adam/Albin ligger Tvätteriet. Här erbjuder vi matkursen, vinkursen och privata skräddarsydda evenemang.

Matkursen

Matkursen bjuder en nytänkande och inspirerande måltidsupplevelse styrd av gastronomiska samtal och inblickar i den nutida kockens värld.

För att ge kunskap om modern matlagning delar vi med oss av hemligheterna kring hur vi jobbar i köket på restaurang Adam/Albin. Genom att få förståelse för hur det går till i ett professionellt restaurangkök så kommer ni kunna förbereda er egen hemmamiddag på bästa sätt. Genom åren har vi i våra restauranger serverat rätter som har varit så uppskattade av våra gäster att rätterna blivit kvar på menyn eller fått göra comeback med jämna mellanrum. Vi kallar dessa rätter Adam & Albin Signatures och det är dessa kvällen kommer kretsa kring. Ni kommer under kvällen bland annat att få äta havskräftstacon i potatistunnbröd,  bifftartaren med tryffel på smörstekt toast samt få testa någon blivande Signature rätt och självklart lika fantastiska viner.

Vi inleder kvällen med champagne, goda snacks och en introduktion där vi hälsar välkomna och berättar lite kring Adam/Albin.  Sedan tar vi oss till restaurangköket där kolgrillen eldas upp till 600 grader och vi går på djupet av matlagning över öppen eld och om de bästa smakkombinationerna, samtidigt som ni njuter av det nylagade. Därefter slår ni er ner för att avnjuta en härlig middag ute i matsalen vid dukat bord

Matkursen bokas för slutna sällskap om minst 10 personer.

Pris: Matkursen 1400:- ex moms, dryckespaket 600:- ex moms

För bokning e-maila: event@adamalbin.se

Vinkursen

Vinkursen är en storslagen middagsupplevelse med fokus på vinet, långt ifrån den typiska vinprovningen!

Den mest användbara vinkunskapen är hur man matchar rätt dryck till rätt mat och genom det skapar magi. Vi kommer prata om hur och varför vi kombinerar som vi gör. Vi delar med oss av våra yrkeshemligheter och dödar några klassiska myter samtidigt som vi dricker värstingviner och äter Adam & Albins mat. På ett enkelt sätt kommer ni att lära er hur ni själva ska tänka när ni kombinerar era dryckesupplevelser i hemmet samtidigt som ni njuter av en middag med fantastiska råvaror och viner av högsta klass  

Vi börjar kvällen med vindrinkar och en introduktion där vi går igenom kvällens upplägg. Vi tar oss till det öppna restaurangköket där ni får se kockarna tillreda 6 serveringar som vi kombinerat med olika vinstilar. Vår sommelier berättar hur vi har tänkt när vi tagit fram kombinationerna samtidigt som ni äter och dricker gott. Därefter slår ni er ner till bords för att avnjuta en härlig middag med ännu fler magiska viner.
Kvällen bjuder 9 serveringar och 10 dryckesupplevelser. Oavsett om du kan mycket eller inget om vin är detta den perfekta gruppaktiviteten.

Vinkursen bokas för slutna sällskap om minst 10 personer.


Pris: 3000 kr per person varav drycker 1800 kr och mat 1200 kr

Alla priser är angivna exklusive moms.

Kontakta oss för bokning via e-mail på: event@adamalbin.se

Privata måltider

I Tvätteriet lagar vi samma goda mat och erbjuder samma fantastiska dryck som på restaurang Adam/Albin men anpassat för större sällskap. Det här är den utmärkta restaurangen att hyra för intima, skräddarsydda mingel, luncher, frukostar och middagar. Låt oss forma ert personliga evenemang till perfektion. Vi tar hand om maten, oavsett tillställning.

Antal platser sittande: 10-30 personer.

Antal platser minglandes: 10-40 personer.

Information och bokning: event@adamalbin.se, 08-411 55 35